Istoric

 

Far Tools este marca inregistrata a grupului francez Far Group, creat in 1991. Far Group este specializat in conceperea, producerea si comercializarea de produse electrice pentru profesionisti, pentru bricolaj si gradinarit. Far Group exporta  produsele sale sale in cele mai multe tari europene, dar si in Australia, Asia, America de Sud, Africa.

Filosofia Far Tools


Punem accentul pe satisfacerea clientului final al produselor noastre. Acesta este motivul pentru care se  lucreaza permanent la 3 aspecte principale:
Calitate: Marja noastra de eroare  este mult mai mica decat a altor brand-uri foarte bine-cunoscute.
Pret: Performanta unui brand mare la un cost cu cel puţin 20% mai putin costisitor.
Ergonomia: Produsele noastre trebuie sa fie cat mai simplu posibil de utilizat.

Suntem preocupati de mediul inconjurator


In 2009, Far Tools a introdus noi produse pe piata, care utilizeaza acumulatorii Litiu-Ion. Acesti acumulatori sunt mai rezistent pe termen lung, mai usor de folosi, de transportat si mai eficienti (o performanta mai buna cu utilizare de energie mai mica) decat un acumulator tradiţional.
In 2010, Far Tools foloseste energia solara pentru a dezvolta si breveta sistemul sau propriu de incarcare Eco Source. In sfarsit, un incarcator, fara consumul de energie electrica clasic!

Care gama sa o alegem?

 

FAR TOOLS

Este usor de recunoscut, cu culorile sale galben şi negru, Far Tools este aliatul tau pentru toate lucrarile tale in ateliere mici de productie si pe santiere! Cu mai mult de 200 de produse la dispozitia dumneavoastra, Far Tools contine o gama larga de produse. Puteti prelucra lemn, metal, materiale de constructii, etc.! FAR TOOLS este facut pentru tine!

 

 

 

 

 

 

 

FAR TOOLS ONE, echipamente simple si ieftine.

Daca doriti sa utilizati instrumente usoare de bricolaj sau, daca nu doriti sa investiti bani in echipamente Premium, folositi FAR TOOLS ONE.

 FAR TOOLS GARDEN

Pentru gradina, chiar daca sunteti un incepator sau un gradinar cu experienta, o sa gasiti toate sculele de care aveti nevoie pentru a va face sau pentru a mentine o gradina excelenta.

 

Cos produse

AutentificareContact:

Tel. 0268-47.66.52

Tel. 0752-42.42.42

Tel. 0368-40.11.01

Fax: 0268-47.66.53

 

Email:info@fartools.ro

 

Luni-Vineri: 8:00-17:00